top of page

Iepazīsties! Vesels Birojs pievienojusies jauna lektore – uztura speciāliste Aija Bahmane

Vēlamies iepazīstināt ar iedvesmojošo uztura speciālisti Aiju! Viņas specializācija ir uztura uzvedība, un viens no mērķiem: cilvēkus iedvesmot veidot veselīgas un ilgstspējīgas attiecības ar uzturu un arī savu ķermeni, neiekrītot domāšanas slazdos un dažādo diētu “marketingā”.


Aija Bahmane uztura speciāliste

Aija Bahmane

Uztura speciāliste ar specializāciju ēšanas uzvedībā.

 

Izglītību ieguvusi Rīgas Stradiņa universitātē (bakalaura grāds veselības aprūpē ar uztura speciālista kvalifikāciju) un Lisabonas universitātē (maģistra studijas veselības aprūpē ar specializāciju metabolajās saslimšanās un ēšanas uzvedībā). Praksē bieži izmanto kognitīvi biheiviorālo terapijas (CBT-E) metodi.

 

Aijai ir arī ilggadēja pieredze pavārmākslā, kas ļauj dalīties ar uztura tēmu no dažādiem rakursiem. Viņa regulāri vada lekcijas un praktiskas meistarklases, veicinot dalībnieku izpratni un praktiskas iemaņas par pilnvērtīgu, vienkāršu maltīšu gatavošanu ikdienā.

 

Aijas uzstāšanās tiek augstu novērtētas dēļ nepiespiestā stila un humoristiskā viegluma. Klausītājus nereti var dzirdēt “ķiķinām”, tajā pat laikā apgūstot vērtīgu informāciju, ko pēc tam viegli integrēt ikdienā, jo Aija vienmēr dalās ar praktiskiem padomiem. Kā arī dalībniekus cenšas iesaistīt mācību procesā: gan izmantojot interaktīvu rīkus, gan vecinot diskusiju un dalību praktisku uzdevumu veikšanā.


Moto: kā ēst tā, lai nodrošinātu maksimāli labu dzīves kvalitāti, neaizmirstot arī par tās baudīšanu. 

Dažas atsauksmes no iepriekš organizētiem semināriem


“Viena no labākajām lekcijām pa ilgiem laikiem! Fantastisks un teatrāls pasniegšanas veids!”

“Interesants, plūstošs stāstījums un pieeja katram no uzdotajiem auditorijas jautājumiem.”

“Ļoti patika. Viegli uztverami, izsmeļoši un garšīgi. Liels paldies🤗”

“Bija ļoti labi, pozitīvi, man patika. Daudz jau zināmu lietu, taču paldies par pozitīvo attieksmi pret visiem un dažādiem ķermeņiem 😊”

“Ļoti patika, daudz vērtīga informācija! 10/10”


Kad Tev noderēs sadarbība ar Aiju?


Ja vēlies savas komandas vai organizācijas darbiniekus iedvesmot uzlabot savas attiecības ar ēdienu un savu ķermeni, tādējādi ceļot kopējo dzīves kvalitātes līmeni.


Aija būs lielisks palīgs, lai nodarbības dalībnieki gūtu ilgtspējīgu, uz veselību vērstu skatījumu par uzturu un ēšanu kā neatņemamu mūsu dzīves sastāvdaļu. Arī, lai kliedētu “uztura mītus” un palīdzētu mācību dalībniekiem justies pašpārliecinātākiem saistībā ar uztura jautājumiem.


Kādas mācību tēmas ir pieejamas?


Kopā ar uztura speciālisti Aiju Bahmani veidojam gan vebinārus, gan klātienes nodarbības, kā arī praktiskas ēdiena gatavošanas meistarklases. Pasākumu ilgums ir sākot no 1 - 1,5 stundām līdz praktiskai 2 stundu meistarklasei.


Pieejamās tēmas vebināriem un klātienes nodarbībām:

·      Uzturs labākai dzīves kvalitātei

·      Mentālā veselība un enerģija: kā ar to saistīts uzturs?

·      Biežākās uztura kļūmes un to risinājumi

·      Veselīga, garšīga un viegla maltīšu gatavošana ikdienā

·      Praktiska ēdiena gatavošanas meistarklase


Aprakstus lasi šeit:


Uztura lekcijas un meistarklase ar Aiju Bahmani - VB 01.2024
.pdf
Download PDF • 403KB

bottom of page