top of page

Iepazīsties – Vesels Birojs lektore, geštaltterapeite Elīna Zelčāne

Vēlamies iepazīstināt Tevi ar Vesels Birojs lektoriem. Kā pirmo iepazīstināt ar sevi esmu lūgusi psiholoģijas doktoranti, geštaltterapeiti, RSU docētāju, divu grāmatu autori - Elīnu Zelčāni. Viņa Vesels Birojs veido mācības par mentālajai veselībai un labbūtībai veltītām tēmām.


Video varēsi gan uzzināt nedaudz vairāk par pašu Elīnu, gan par mācību tēmām.


Elīna ir daudzu klientu iemīļota lektore, kura ar savu palašo pieredzi un zināšanām psiholoģijā (kuras šobrīd tiek papildinātas psiholoģijas dokturantūras studiju ietvaros), kā arī pozitīvi reālistisko skatījumi, bieži atgriežas uz atkārtotām lekcijām un darbnīcām.


Elīna ir arī divu grāmatu autore par vienu no viņai ļoti tuvām tēmām - perfekcionismu (par kuru Vesels Birojs mācību klāstā izstrādāta arī atsevišķa nodarbība):

  • grāmata "No perfekcionisma uz mīlestību" (2015)

  • grāmata "Arī labas mammas drīkst kļūdīties" (2019)

Elīna Vesels Virojs projtakta ietvaros pasniedz gan īsas iedvesmas lekcijas un vebinārus (sākot no 30 minūtēm, piemēram, ikmēneša uzņēmuma sanāksmes ietvaros), gan vada nodarbību ciklus un praktiskas pus dienas darbnīcas klātienē izvēlēto prasmju labākai attīstīšanai.


Lektores Elīnas Zelčānes veidotās apmācību tēmas ir:

  • Domāšanas ieradumi

  • Mentālās higiēnas nozīme darbā un ikdienā

  • Neļauj stresam sevi iztukšot

  • Labbūtības veicināšana darba vidē

  • Kā justies labi darbā no mājām

  • Pašefektivitāte un gribasspēka "muskulis"

  • Būt labam vai perfektam? Parunāsim par perfekcionismu

  • Emocijas krīzes situācijās un emocionālā higiēna

Elīna Zelčāne - Vesels Birojs lektore - geštaltterapeite - mācības par darbinieku mentālās labbūtības jautājumiem

Divu sadarbības gadu laikā radītas vairākas mācību programmas, kas realizējamas gan klātienē, gan attālināti, un kuras papildinām ar vizuāliem kopsavilkumiem un darba lapām patstāvīgai prasmju apguvei mācību dalībniekiem.


Aplūko aktuālās lekciju un semināru tēmas ar E.Zelčāni šeit:

E.Zelčānes lekcijas - Mentālā labbūtība - Vesels Birojs 10.2022
.pdf
Download PDF • 1.73MB


Dažas atsauksmes par lektori Elīnu Zelčāni no nodarbību dalībniekiem:

“Aizraujoša lekcija, kurā gribējās ķert katru frāzi, kas tiek izteikta, lai palīdzētu arī sev, mērķa sasniegšanā.”

Vebinārs: “Pašefektivitāte un gribasspēka muskulis”


“Seminārā iegūtā informācija bija ļoti vērtīga, ieteiktu kolēģiem to noklausīties. Patika aizraujošais stāstījums, padomi, kā sakārtot fizisko un mentālo ķermeni, elpošanas padomi.”

Nodarbība: "Labbūtība darba vidē”


“Pasniedzējai bija viegla plūstoša valoda, patika, viss bija ļoti saprotami un paskaidrots vienkārši. Liels paldies, noteikti, ja pasniedzēja vēl taisīs lekcijas, noteikti klausīšos. Paldies!”

Vebinārs: “Pašefektivitāte un gribasspēka muskulis”


“Patika izklāsts, no sākuma līdz beigām! Daudz kur sasaistīju savu pašreizējo emocionālo stāvokli un dzirdēju iespējamos risinājumus, ar ko sev varētu palīdzēt uzturēt sevī psiholoģisko higiēnu.”

Vebinārs “Neļauj stresam sevi iztukšot”


“Vēlētos mācīties pie šīs lektores, ļoti zinoša, izglītota un iegūtās zināšanas pielietošu gan darbā, gan privātajā dzīvē. Ļoti patika apmācības.”

Nodarbība: Labbūtība darba vidē”



Dažas atsauksmes par lektori no lekciju organizētājiem:

“Ļoti detalizēta, izsmeļoša, zinoša lektore, kas savu lekciju balstīja gan ar akadēmiskajām zināšanām, gan arī ar piemēriem no savas dzīves, tādējādi sniedzot iespēju aizdomāties par savu ikdienu”

​Paula Podoļska, VAS Latvijas Loto


Izvēlējāmies Emocionālās higiēnas lekciju ar Elīnu Zelčāni, un lekcija bija patiesi augstā kvalitātē, iekļaujot arī praktiskus padomus un emocionālās higiēnas jēdzienu plašākā nozīmē. Kolēģi ziņo, ka lektores kompetence ir augstākajā līmenī, un saturs ir veidots cilvēcīgi saprotamā veidā.

Nora Kalniņa OMG



bottom of page