top of page

Iepazīsies! Vesles Birojs vieslektore - Ilze Čiščakova

Esam priecīgi ziņot, ka atkal esam papildinājuši savu nodarbību tēmu klāstu un uzsākam sadarbību ar organizāciju attīstības konsultanti un pasniedzēju Ilzi Čiščakovu.

 

Ilzei ir daudzu gadu pieredze konsultējot organizācijas attīstības un līderības jomās un izstrādājot un vadot kā vadītāju personīgās efektivitātes pilnveidošanas mācību programmas, tā komandas veidošanas, līderības un komunikācijas programmas.

 

Redzam, ka šis ir lielisks papildinājums mūsu piedāvātajiem pasākumiem, un dos iespēju ielūkoties kā pārmaiņu vadības jautājumos (programma īpaši pielāgota vadītāju vajadzībām), tā arī palīdzēt labāk izzināt organizācijas kultūras aspektus, sadarbību komandā un labāk veidot atgriezenisko saiti, kas ir tik nepieciešama kā darbinieku labbūtībai, tā iesaistei un produktivitātei.


Ilze Čiščakova - Vesels Birojs

Ilze Čiščakova

Organizāciju attīstības konsultante, pasniedzēja. Konsultē organizācijas attīstības un līderības jomās; izstrādā un vada vadītāju personīgās efektivitātes pilnveidošanas, komandas veidošanas, līderības un komunikācijas mācību programmas.

Sociālo zinātņu maģistra grāds. Grupas psihoterapijas, psihodrāmas un sociometrijas asistentes kvalifikāciju Moreno institūtā Latvijā.


Sadarbībā ar Ilzi Čiščakovu pieejamas šādas mācību tēmas:

  • Praktisks seminārs vadītājiem “Pārmaiņas: dzīves un darba ikdiena”

  • Seminārs darbiniekiem “Veselīga sadarbība un komunikācija darba kolektīvā”

  • Praktisks seminārs “Atgriezeniskā saite – praktisks instruments personīgajai un organizācijas attīstībai”

  • Organizācijai pielāgojams seminārs “Organizācijas kultūra”

 

Vairāk lasīt par lektori un iepazīties detalizētu tēmu aprakstu vari pievienotajā PDF failā:

Nodarbību apraksti - Ilze Čiščakova - 2024
.pdf
Download PDF • 328KB

Nepieciešamības gadījumā pielāgojam nodarbību ilgumu un tēmas ietvarus, lai pielāgotu organizācijas vajadzībām un iespējām. Ja vēlies uzzināt vairāk, uzraksti: info@veselesbirojs.lv

bottom of page